14/09/2019 | Grashoek - Baarlo: 1-4 (0-2)

Voor menig toeschouwer was het even wennen. Er moet eigenlijk een nieuw fotoboek komen, zoveel nieuwe gezichten in het team. Maar even alle gekheid op een stokje.

Van meet af aan was het duidelijk, we waren gebrand op een overwinning. Met in de 3de min. een schuiver in de lange hoek door Roel vd Goor. 0-1 was een feit.

In de minuten die volgden hadden we diverse kansjes om de score te verdubbelen zoniet te verdrievoudigden; Lion Kniest, Erik Theunissen en Koen Holten hadden dit kunnen realiseren. Vaak goede combinaties waaronder veel 1-2 tjes, dit tot genoegen van de supporters die dit een verwennerij vonden. Zo'n 1- 2tje van Lion en Danny leidde in de 23ste min de 0-2 in met een gepoorte doelman.

Baarlo blijft de dominerende partij en verdedigend wordt er ook prima gewerkt en staan ze hun mannetje. Ook hierover vielen lovende woorden langs de lijn. Koen was nog heel dicht bij een treffer, een geplaatste bal eindigde op de paal en in de rebound via zijn scheenbeen helaas net langs.

Na de verplichtte rust, wat beide teams maar vooral Grashoek goed uitkwam, waren het de gasten die de score na 5 minuten openden. Na een vrije trap net buiten de 16mtr viel de bal (verdekt schot ) met een stuit net voor Rene die kansloos was. 1-2.

Tom en Jerry kwamen rond de 50ste min. goed weg en Jerry scoorde, helaas werd dit doelpunt afgekeurd wegens buitenspel. In de 61ste minuut nog een goede kans voor Fred die werd gekeerd door de Grashoek goalie.

Grashoek kwam ietwat beter in het spel waardoor er een gelijkopgaande strijd ontstond. Toch maakte Baarlo in de 65ste minuut verdiend 1-3, door een mooie goal van Léon en een goed doorgespeelde bal van Koen. Baarlo werd wat sterker in de minuten die volgden en wederom was het Léon die scoorde en de eindstand op 1-4 bracht.

Al met al een prima prestatie en een verdiende goede overwinning. De 3de helft werd na wat genuttigd te hebben in Grashoek nog doorgezet op de kermis bij Centraal.