25/05/2019 | Baarlo - VVV'03: 6-1 (3-1)

De laatste speeldag van het seizoen dat als geslaagd kan worden beschouwd en met een goed resultaat afsluiten zou dan ook niet verkeerd zijn. Zelfs de supporters waren met voldoende aanwezig, je zou er haast een team van kunnen maken. Maar genoeg gepraat, het gaat natuurlijk om het spelletje.

De eerste 5 min was het zoals gewoonlijk het aftasten en veelvuldig schuiven met de bal. Het duurde tot aan de 10de min voordat er iets gebeurde. Het was Rob die vanaf de laatste man positie naar voren liep en precies goed werd aangespeeld door Wout 1-0.

De volgende 17 min werd er niet al te indrukwekkend gespeeld van beide kanten, het bleef bij wat speldenprikjes zonder resultaat.
In de 27ste minuut een uitbraak van de mannen van '03 over rechts die met een voorzet Johan en Rob op het verkeerde been zetten en de aanvaller beheerst René in de verre hoek het nakijken liet. 1-1.

Baarlo heeft het aanvallendere van het spel en 2 min later is het Roel die hard uithaalt van zo'n 20 mtr en de keeper krijgt de bal niet meteen onder controle,
Johan is er als de kippen bij en weet de rebound af te maken. 2-1.

In de 33 min is het '03 dat nog een goed schot weet te produceren, maar René brengt redding. In de laatste min van de eerste helft is het Fred die weet te scoren, helaas heeft de scheidsrechter te snel gefloten en volgt er een penalty na een handsbal. Opnieuw weet Fred te scoren vanaf de 11 meter, nu telt ie wel  3-1.

Direct vanaf de aftrap is Baarlo in de 2de helft fanatiek en jaagt op de bal. Uit een mooie steekbal van Wout op Marco, volgt een schot dat net naast het doel verdwijnt.  De uittrap die volgt is niet op maat en Léon weet de bal te onderscheppen en scoort hieruit de 4-1.

Baarlo blijft er kort opzitten en bij de volgende aanval van Baarlo speelt Léon, Marco aan die net niet weet te scoren. In de 40ste min een schot van Wout maar de keeper en de paal brengen redding voor '03. 4 min later is het nogmaals Roel die uithaalt, weer net naast. VV'03 heeft ook nog een klein kansje/schot, maar weer staat René z'n mannetje.

Er volgen nog diverse schoten van Baarlo zijde, helaas allemaal niet doeltreffend. Er wordt te veel voor eigenbelang gespeeld.

Met nog 15 min op de klok worden de voorsten van Baarlo wakker en beseffen dat ze beter kunnen samenspelen en het werkt. In de 54e min een mooie pas van Léon op Edwin die fraai afwerkt. 5-1,

62ste minuut weer een mooi samenspel. Invaller Charrel speelt Leon aan die op rand 16 meteen op Edwin aflegt, die op zijn beurt Wout in stelling brengt om fraai de bal in de rechterbovenhoek af te ronden 6-1.

Gezien het spelbeeld een dikverdiende overwinning, maar met wat meer teamwork en samenspel en ietwat rust in het spel waren de dubbele cijfers vandaag mogelijk geweest. De verdediging stond vandaag weer zijn mannetje. Top.

René en Charrel bedankt.

Gr. Léon

Over 2 weken de seizoensafsluiting op de Meeren, zorg dat je erbij bent! Er wordt dan een onderlinge partij gespeelt worden met de veteranen en de nieuwe lichting veteranen die overkomen vanuit de lagere elftallen .

Programma:
+ 16.00u Inloop met koffie/thee en vlaai
+ 17.00u Aftrap onderling potje met alle veteranen die willen voetballen.
+ Aansluitend gezellige feestavond met bbq (voor diegene die zich hebben aangemeld)

 

Naar boven