11/05/2019 | Baarlo - Grashoek: 2-2 (0-2)

Na een aantal weken verplichtte rust was het dan weer zover. Met net voldoende man (12), aangevuld met een echte selectieman (René, trainer 2e) en Marco stonden we aan de aftrap.

Op deze mooie zaterdag een goed begin, maar meteen een tegendoelpunt na een schot in de 2de minuut dat niet goed ingeschat werd door onze 3de doelman.
0-1. We tikten het balletje wel netjes rond, maar konden niet de juiste man in stelling brengen. 8ste minuut een tegenaanval over rechts die goed werd uitgespeeld en de 0-2 was een feit. We liepen achter de feiten aan, tegen een sterk spelend Grashoek.

In de 13de min een bal van Ralph op Marco die de doelman bijna wist te trucken, maar niet goed uitkomt en de bal van dichtbij net naast schiet in het zijnetje. 15 minuten gespeeld en een kopbal van Ralph net over.

Na 20.min. is onze 2de doelman René weer van de partij. Gelukkig maar, want hij moest meteen naar de hoek duiken.
Een tijdje gaat het spel over en weer zonder indrukwekkend te zijn en zo eindigd dan ook de eerste helft. 0-2, maar we hebben in de voorgaande week gezien dat dat niet alles wil zeggen.

Meteen in de 2de helft neemt Baarlo het initiatief. In de 38 min (lees 3de min 2de helft) was het Ralph die dichtbij een aansluitingstreffer was, helaas was het de paal die in de weg stond. Met veel druk van de Baarlose elf was het dan ook niet te voorkomen dat er een doelpunt viel. 45 min via een bewust tikje (lob) vanaf 15 meter na een corner, verdwijnt de bal onhoudbaar in de verre hoek door Guido, met een goede loopactie van good-old Angelo. 1-2.

Grashoek had wel wat van het spel, maar de thuisclub bleef drukken en in de 66ste.min viel dan ook de dik verdiende gelijkmaker. Gemaakt door Ralph 2-2.

Dit was tevens de eindstand. Ook de 3de helft eindigde in een gelijkspel.

Marco en René bedankt voor het uithelpen. René moest na afloop toegeven dat het spel toch nog wel wat sneller was dan hij had verwacht...

En natuurlijk onze trouwe suppprters dank voor de support.

Aanstaande zaterdag 18 mei spelen we onze laatste uitwedsrijd van dit seizoen in Bree, aftrap 17.00u. Vertrek om 16.00u bij Centraal.