13/04/2019 | FCV - Baarlo: 0-2 (0-1)

Warempel weer een zonnige dag, alleen wat sneeuw en hup richting 't Ven. Met precies 11 man, incl. gastspeler Erik Theunissen. Dank je wel Erik.

Leo Hazes was er na een lange (blessure) periode weer eens bij, het was een rustig begin met aftasten van beide zijden. In de 15de min werd het spel stilgelegd ivm een blessure van ons nachtegaaltje. Jammer opnieuw weer revalideren en we stonden met 10 man, onze wissel Johan had storingdienst en was dan ook weggeroepen voor een storing.

Na de spelhervatting was er meteen een het 1e kansje voor Art, helaas net naast. FCV had af en toe een leuke actie, maar meer dan dat was het niet. Gevaarlijk werden ze niet door goed opstellen van onze achterhoede (Ron, Rob, Wim en Jo, die na de blessure van Leo als back speelde). 

Jan kreeg af en toe een verdwaalde voorzet in handen en precies één echt schot dat netjes gepareerd werd. In de 21ste minuut was het Jeroen die goed vrij kwam, maar niet de trekker kon overhalen en een rollertje bleef er over van de actie. In de 25ste minuut een breedte pass rand 16 van Art op Léon die beheerst de 0-1 aantekende.

Na het nodige overleg in de kleedkamer gingen de mannen weer op dezelfde voet verder. Want duidelijk was dat er gescoord moest worden, want het veldoverwicht was ondanks dat het wat slordig en overhaast was toch voornamelijk voor de Baarlonaren.

In de 43ste min een pracht redding van Jan, die de inzet ternauwernood over het doel wist te tikken. 6 minuten later was het een afstandschot van Léon op de paal. Na 56min een schot va Art dat vlak voor de doellijn gekeerd werd met de voeten door de 'doelman'. Meteen hierna een kopbal van Erik, net naast.

Johan vult het team in de 57ste minuut aan en we kunnen weer met 11 man verder. In de 59ste minuut is het een schitterende lange bal van Erik, die Léon in de diepte aanspeelt en die vervolgens weer de meegelopen Art aanspeelt, loon naar werken. 0-2.

Er zijn nog wat foute passes van de Venlose achterhoede die niet op waarde worden ingeschat en dus helaas ook niet tot een doelpunt leidden. Al met al een goede middag voor onze mannen.

Namens de gehele crew danken we de meegereisde fans, samen staan we sterk...ook de 12de man is nodig.

 

Aanstaande zaterdag 20 april spelen we thuis tegen Helden, aftrap 17.00u. Overigens speelt het 1e om 18.00u een belangrijke wedstrijd in de strijd tegen degradatie, wellicht dat ze nog wat veteranen voor de 12 man kunnen gebruiken :)

Dit verslag werd mede mogelijk gemaakt door Fred Gommans, deze dag notulist en waterdrager. Top Fred.

 

Naar boven