06/04/2019 | Baarlo - TSC'04: 1-4 (1-1)

Een lekkere zaterdagmiddag met een zonnetje en TSC'04 op het programma.  Met een handje vol supporters langs de lijn begonnen beide teams met goede moed aan de match.

Na wat aftasten kwam na 8 minuten het eerste schot van Baarlo-zijde, wat voor wat gevaar zorgde maar net langs zeilde. In de 19de min veroverd Baarlo de bal op het middenveld en met een mooie pass wordt Wout gevonden die naar de linksbuiten plaats de ruimte in liep. Met een fraaie passerbeweging de back het nakijken liet en fraai de bal met een boogje over de keepere in de doel schiet. 1-0.

4 minuten later komt TSC'04 met een steekbal in de 16 meter en wordt de spits onreglementair gestopt. de scheids was resoluut; strafschop. Echter had Jan het oog er goed op en keerde deze pingel fraai. Baarlo bouwde weer op en met een goede voorzet van Jeroen, die Guido wist te bereiken, die net niet krachtig genoeg kon inkoppen.

Met een tegenaanval wordt de pass goed onderschept om daarna weer verspeeld te worden aan een van de voorwaartsen van TSC, die goed oplette en de 1-1 binnen tikt. Net voor de thee kregen de gasten nog een kansje maar daar bleef het bij. 1-1 ruststand.

Meteen na de rust kregen de gasten een cadeautje, Wim die waarschijnlijk de oplettendheid van de doelman wilde testen en net te rustig terug passte. Een oplettende spits van Tegelen was er als de kippen bij en het netje bolde weer aan de verkeerde kant van het veld. 1-2.

Het spel van de Tegelse equipe was wat verzorgder dan het Baarlose. Halverwege de 2de helft komt TSC weer goed door op links met een afgemeten voorzet (mislukt puntertje) die rechtstreeks buiten bereik van Jan in het doel belandde. 1-3.

10 minuten voor tijd komen ze nogmaals goed door vanaf de linkerzijde, buitenspel gevlagd, dit werd door de scheids genegeerd en de bal wordt nogmaals breedgelegd en de winst is binnen voor de gasten. 1-4.

Namens de spelers en leiders, bedankt allen voor de komst naar en support op 'de Meeren'.
Volgende week nieuwe kansen dan uit naar FCV aanvang 17.00 uur.

 

Aanstaande zaterdag 13 april spelen we uit tegen FCV in het Ven, aftrap 17.00u. Vertrek 16.00u bij Centraal.

Dit verslag werd tot stand gebracht door Leo de B en Léon van A.

 

Naar boven