23/03/2019 | Baarlo - Irene B: 0-1 (0-1)

We waren vandaag van voldoende spelers voorzien, de 4 (eigen) wissels op de bank en een handjevol supporters zagen een gezapig begin.

Er werd veel afgetast in de beginfase, zonder echt gevaarlijk te worden door beide teams. Het duurde tot aan de 20ste minuut toen het eerste doelpunt viel van Irene, dat een vrije trap van zo'n 20 mtr mooi had binnengeschoten, onhoudbaar in de kruising boven Jan. 0-1.

Hierna waren we wat mak en werden we door goed veldspel van onze gasten van het kastje naar de muur gestuurd. Echter in de 33ste minuut een lange bal op Jeroen die de bal op Ralph inschoot, maar deze ging rakelings langs de verkeerde zijde van de paal. Rust 0-1.

We starten in de 2de helft met een paar mooie voorzetten helaas konden die niet worden verzilverd, door goed verdedigen van de Tegelse defensie. In de 61ste minuut een goede doelpoging van Rob met het hoofd rakelings langs de paal, na een mooie voorzet van Roel.

We proberen op inzet nog door te drukken en zetten de tegenstander vast op hun eigen helft, om de gelijkmaker te forceren maar Irene bleef standhouden en neemt de overwinning mee naar Tegelen.

De volgende wedstrijd is op VRIJDAG 29 maart aanstaande, uit bij onze vrinden in Holt-Blierick. Aanvang 20.00u.
Aansluitend tijdens de 3e helft in de kantine van HBSV zal onze eigen André Hazes een optreden verzorgen...det wilt geej toch neet misse!