Donderdag avond 18 mei 2017 is de JO17-1 van vv Baarlo kampioen geworden in de voorjaarsreeks van de 3e klasse 303.

In deze kampioenswedstrijd uit tegen en bij VCH moesten onze jongensaantreden tegen VCH JO17-1. Een wedstrijd met
het kampioenschap als inzet. VCH (2de) moest weliswaar met grote cijfers winnen om het kampioenschap aan onze
jongens te ontfutselen maar de strijd is nog niet gestreden totdat het laatste fluitsignaal heeft geklonken.

In deze wedstrijd werd gestreden met aan beide zijden goede kansen. Zo kwam Baarlo vroeg in de eerste helft op
voorsprong en begonnen de kurken van de champagne flessen reeds langzaam los te weken.
Weldra volgde de gelijkmaker en met deze gelijke stand gingen ze de kleedlokalen in.

In de tweede helft zette VCH een tandje bij en werden ze gevaarlijker. Dit mocht voor hun echter niet baten want Baarlo
scoorde halverwege de 2de helft de 1 - 2. Het enige wat VCH nog kon doen was de gelijkmaker scoren. Met deze gelijke
stand floot de, overigens goed fluitende scheidsrechter, af en kon het kampioensfeest beginnen.

Namens het jeugdbestuur feliciteren wij het team, leiders en ouders met het behalen van het kampioenschap.