20180913 Sef Jacobs vandekuuperSef meldde zich pas op latere (senioren)leeftijd aan als lid en heeft toen jarenlang met veel plezier tezamen met generatiegenoten (zie foto) in lagere teams gespeeld. Na als speler gestopt te zijn heeft hij zich op een andere wijze nog verder verdienstelijk gemaakt voor de club. Zo was hij seizoenen lang leider bij seniorenteams en was hij ook een aantal jaren lid en voorzitter van de seniorencommissie en daarmee ook bestuurslid. Tevens heeft hij zitting gehad in de kantinewerkgroep. Als lokaal ondernemer runde hij samen met zijn echtgenote Truus een kledingzaak op de Veldstraat.  In die hoedanigheid sponsorde hij de club ook regelmatig, o.a. bij jeugdtoernooien. 

Sef, bedankt voor alles wat je voor onze club hebt betekend en de betrokkenheid die je altijd met de club hebt getoond. Tot het laatste moment ben je ook lid gebleven. Je blijft in onze herinnering voortleven. Sef is 81 jaar geworden.

Wij wensen zijn echtgenote Truus, kinderen, kleinkinderen en verdere familie veel sterkte toe bij het verwerken van dit enorme verlies.

 Bestuur en leden van VV Baarlo

 

Volg ons

iconfinder facebook 4416093  iconfinder insta 4416094  iconfinder twitter 4416099

Nieuwsbrieven VV Baarlo

Nieuwsbrief mail
 

Partnerclub VVV-Venlo

Logo vvv partnerclub zwarte tekst

Naar boven